Tar hjälp av Annis i Portugal

För oss är det viktigt att följa lagar & regler och vi vill få de allra bästa förutsättningarna för vårt Tiny House. Därför har vi tagit hjälp av Annis.

Genom en Facebook grupp för personer som bor i eller vill flytta till Portugal hittade vi Annis. Hon har arbetat på Fastighetsbyrån i Lissabon och nu startat eget företag för att hjälpa svenskar att etablera sig i Portugal. Annis pratar skånska med portugisiskt brytning, helt underbart! Hon hjälper oss förstå dokument och lagtexter samt genom sin kunskap och kontakter kan hon ge oss den proffshjälp vi behöver!

Hon finns på plats i Portugal och är där för oss, det är fantastiskt!

Vi hade lite dialog via Facebook Messenger först, men när vi väl tagit beslutet att faktiskt dra igång den här processen på allvar så beställde vi hennes tjänster.

Inledningsvis hade vi ett telefonmöte via WhatsApp där vi berättade vad vi önskade få hjälp med. Berättade också om våra planer och tankar kring projektet. Annis var väldigt nyfiken, entusiastisk och glad att få hjälpa oss.

Redan dagen efter berättade hon att hon hittat regelverket för Tiny House och skulle sätta tänderna i det för att kunna ge oss klara besked om vad vi har att förhålla oss till.

Hon har gett oss massor av svar som hjälper oss i våra beslut. Uppskattar all input vi kan få, av Annis, av dig eller din kompis!

Nyfiken på Annis tjänster? Här är hennes Facebooksida!

Föregående

Varför flytta till Portugal?

Nästa

Det vackra portugisiska kaklet

2 kommentarer

  1. Gud vad ni är fina <3

    Tack så mycket för den fina referensen!

    Vi hörs om en stund.

    Mvh
    /Annis

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén